Friday, April 22, 2005

Stil aktuelle spørgsmål til øjebliksastrologen!

Jeg garanterer ikke for, at der er nogen, der svarer, men hvem ved?

14 Comments:

Blogger Franz Michaelis said...

Der er en stilling på HTX i mit fagblad.

Er det et godt tidspunkt at søge arbejde på nu? Det vil være dansk og tysk, og man skal være glad for computere.

kh Franz

05 May, 2005 14:13  
Anonymous karen boesen said...

Hvorfor studerer du ikke dit progressive horoskop Franz? Det er jo der, svaret på dit spørgsmål ligger - snarere end i et øjeblikshoroskop.

Kh
Karen

06 May, 2005 06:47  
Blogger Franz Michaelis said...

Jeg kigger også på mit progressive horoskop og på de langsomme planeters transitter, hvor f.eks. Pluto går igennem mit 2.hus, så jeg først blev helt flad, men samtidig stiger mit hus i værdi, og nu er jeg begyndt at få arbejde og er pga. prisstigningen på huset rigere end før.

Øjebliksastrologi er bare ofte forbløffende rammende, jeg ville gerne sætte gang i tråden, og jeg ved, at Annemette ville kunne finde på at svare. Nu faldt ascendanten bare for sent, da hun så det.

kh Franz

06 May, 2005 12:17  
Anonymous Karsten said...

Hej :)

Jeg vil da gerne begynde med et rigtigt øjeblikshoroskop... [Også selvom Franz jo allerede har begyndt].

Jeg opstillede følgende spørgsmål:

Hvem vil vinde retssagen ?

Det gjorde jeg den 27.maj kl. 15.55 i Kolding. [Jeg skal prøve at se om jeg kan lægge et screen print op senere; det er ikke min stærke side, men jeg prøver].

Sagen ganske kort:
Jeg er formand for den ejer-forening jeg bor i. Et tidl. medlem af vor ejerforening har netop anlagt en retssag mod ejerforeningen (den jeg er formand for). Hans krav eller påstand er at han har tabt nogle penge ved salg af sin (ejer)lejlighed, da ejerforeningen, efter hans mening, har handlet ulovligt ved de handlinger, vi har foretaget. (noget om adgang til fællesarealer). Og at hvis vi ikke havde det, ville han have kunnet få solgt sin (ejer)lejlighed til en højere pris end den han solgte den for. Det er vi,ejerforeningen, uening i. Og derfor skal der nu være en retssag om dette.[Det skal lige siges, at alt dette her, skete under den tidl. formand for (vor) ejerforening, som nu er flyttet].

Hvis man kigger på horoskopet vil man se, at spørgeren (mig) er vist ved Jupiter på AC i Vægten. Den åbne modstander er vist ved 7.hushersker (Mars) i Fisken.

Mars er i en tiltagende kvadrat til Pluto, og i en aftagende kvadrat til Venus (vor/min hersker)

Venus er desuden også på vej ind i en oppostion til Pluto.

Det jeg også synes man bør lægge mærke til er at Solen (ejer-foreningens hersker er i 9. hus, samme hus som Venus; Solen er desuden i tiltagende trigon til Jupiter (mig).

Hvis man kigger på 4.hus (sagens udfald) vil man se, at 4. hus falder i Stenbukken, at herskeren Saturn står i Krebsen i 10. hus; at månen befinder sig i 4.hus i en aftagende opposition til Saturn samt i en tiltagende trigon til Merkur (som må være ejer-foreningens økonomi (2.hus fra 11.hus)

Hvis man så kigger på vor modstander's økonomi må det være 8. hus (2.hus fra 7.hus vi skal bruge); her finder vi Tyren; Tyrens hersker er Venus. Venus befinder sig i Tvillingerne i en tiltagende opposition til Pluto.

Når alt lægges sammen og trækkes fra og lægges sammen igen, vil jeg mene, at det er os, vor ejer-forening, der vinder denne retssag.

Men som altdi er jeg nu kommet i tvivl og vil gerne høre jeres mening om dette.

mvh
Karsten

29 May, 2005 12:15  
Anonymous Anonymous said...

Hej Franz, du har tidligere hjulpet mig med rigtig gode råd, så nu prøver jeg igen.
Min mand og jeg har været ude at se på en sejlbåd og forelsket os i en. Vi har lagt budget og mener helt at have styr på økonomien og også luft til udgifterne ved båden. Nu har vi imidlertid idag fået afslag på lån og det forstår vi simpelt hen ikke. Skal vi forsøge os med ansøgning andet steds? eller skal vi droppe "kærligheden"?
Mange hilsner Else - og iøvrigt tillykke med den nye forening!

01 June, 2005 21:45  
Blogger Whatelse said...

Ups, jeg ved ikke, hvorfor jeg lige troede, det var Franz, der var øjebliksastrologen!
;-) hilsen Else

01 June, 2005 22:06  
Blogger Franz Michaelis said...

Kære Else

Velkommen i foreningen! Øjebliksastrologi er nok noget af det, jeg ved mindst om.

Hvis du er husejer, har jeg lagt mærke til, at renten på obligationerne stiger i øjeblikket, og nogle mener, at den europæiske centralbank vil sætte renterne ydeligere ned. Med de fortsatte prisstigninger på fast ejendom vil det måske give mulighed for at få nogle penge ud der?

Noget andet er, at bankerne plejer at blive mere desperate for at låne ud, når renten er lav.

Jeg kan bedst lide at tage forbehold, så jeg vil sige, at hvis astrologien virker, var der nogle særdeles gode aspekter og nogle meget problematiske i det vesterlandske øjeblikshoroskop, men både de gode og dårlige er ved at aftage, så det hele bliver måske mindre dramatisk. I det indiske horoskop var Rahu (den nordlige måneknude) ved at æde ascendanten, og ascendantherskeren Saturn lå i det ret ugunstige 6. hus.

Jeg synes, du skal kigge på DR tekstTV side 562 osv. og vente, sålænge tallene stiger og er grønne, for så falder renten, og båden bliver billigere at finansiere.

vh Franz

03 June, 2005 02:25  
Anonymous Anonymous said...

Jeg er født i Thisted 200367 kl. 16:40

Jeg ville forfærdelig gerne hvis nogen kan svare mig på nogle spørgsmål via øjeblikshoroskop?? Vil det lykkes mig at få et barn inden for overskuelig fremtid? Vil mit liv blive mere lyst (har de seneste 4 år følt tingene ramlede gang på gang på alle områder i mit liv). Vil min økonomi kunne bedres?

02 November, 2005 17:18  
Anonymous Anonymous said...

hvad sker der omkring mig og min mand indenfor det år

16 September, 2006 14:52  
Anonymous Anonymous said...

Endnu et forhold er røget i vasken,kan ikke forklare hvorfor de mænd jeg møder enten finder en anden medens de er involveret m. mig el. også har en anden ved siden af - kan nogen herinde hjæpe?

20 August, 2008 14:46  
Anonymous Anonymous said...

Jeg er tyr med acendant i krebsen og mærker virkelig en voldsom usikkerhed i en kærlighedsrelation til en vædder. Jeg kan finde frem til at min tegnhersker Venus er i Skorpionen og at planeterne for kærlighed og lidenskab, Venus og Mars, står i et spændt forhold for tyren. Kan nogen sige mig hvornår disse forhold forsvinder igen...Den snart vanvittige

10 November, 2009 01:08  
Anonymous Anonymous said...

hvad jeg ledte efter, tak

08 December, 2009 01:54  
Anonymous Anonymous said...

Jeg har for nylig mødt en mand som jeg er meget forelsket i. Via hans arbejde er han stort set i udlandet altid. Jeg vil vide om der er en chance for at få et tættere forhold til ham. Lige nu står siyuatione og sitrer af flere forskellige grunde. Bl.a. at jeg ikke har spillet med helt åbne kort.
Han tilbød at ringe og ville ikke sige mere end det. To dage efter meddelte jeg at vi blot kunne være venner, hvilket måske mere udsprang af såret stolthed. Jeg har sendt et par beskeder, ret neutrale og venskabelige og nu syns jeg ikke jeg vil blamere mig selv yderligere... denne besked blev sendt kl. 23.05 d. 09.08.12.

09 August, 2012 23:05  
Anonymous Anonymous said...

jeg ønsker at sælge mit hus og købe en husbåd en af dem som er rigtig bolig får jeg et godt salg? hvornår skal jeg sætte til salg og finder jeg en husbådplads i København eller omegn, og får realiseret MIN DRØM , nu min datter er flyttet hjemmefra jeg er født d 0511-1959 kl 1204 i Odense er der en der kan hjælpe med svar

22 September, 2016 19:50  

Post a Comment

<< Home